Recenze

Přečtěte si zkušenosti maminek a tatínků, kterým jsme pomohli s vymáháním dlužného výživného.

Co o nás říkají naši klienti?

Nejlepší spolupráce, kterou si velice považuji. Moc děkuji.
Monika (Kraj Vysočina), 3. února 2020

Chtěla bych vám moc moc poděkovat za zprostředkování pomoci, rad a trpělivost. Nevím, jak bych to sama zvládla. I když to bylo dlouhé a nepříjemně mě překvapila částka, kterou musel navíc zaplatit můj bývalý manžel exekutorovi, bylo to dobré a pro druhou stranu asi dost poučné. Myslím, že si příště dá pozor na to, aby zaplatil na své dítě.

Veronika (Jihočeský kraj), 15. ledna 2020

Chtěla bych Vám moc poděkovat za pomoc s vymáháním výživného od mého otce. Všechno z Vaší strany probíhalo na jedničku, paní právnička byla skvělá a na telefonní lince seděl vždy někdo, kdo byl informovaný a kompetentní. Jediné, čeho lituji, je to, že jsem se na Vás neobrátila už dříve. Ušetřila bych si mnohá trápení. Ještě jednou děkuji. Jste skvělí.

Radana (Olomoucký kraj), 30. listopadu 2019

Chtěla bych Vám poděkovat za pomoc při vymáhání dlužného výživného na mé dcery. Děkuji Vám za vstřícné jednání.

Jitka (Jihočeský kraj), 29. listopadu 2019

Chtěla jsem jen tímto příspěvkem sdělit stav našeho pokračování neplacení výživného, ale hlavně Vám všem poděkovat, za Vaši snahu a práci, že se obětujete a bojujete za děti, kterým něco chybí a mají na výživné nárok. Přeju Vám všem pevné nervy, hodně pracovních úspěchů a hodně elánu do dalšího nekonečného boje proti neplatičům výživného, co dokážou tímto způsobem děti okrádat.

Romana, 11. listopadu 2019

Ráda bych vám poděkovala za úsilí a nakonec úspěšnost ve věci vymáhaného výživného. Obdržely jsme první splátku a jsme vám vděčné za námahu.

Veronika, 14. srpna 2019

Chci moc poděkovat týmu Vaševýživné za perfektní práci a velkou pomoc při vymáhání dlužného výživného pro mou dceru.

Poté, co si můj bývalý manžel našel milenku a nechal mě s osmiletou dcerou 16 měsíců bez jakékoliv finanční pomoci se mi podařilo s ním uzavřít dohodu, že dcera bude svěřena do mé výhradní péče, on bude platit výživné a dlužné výživné za těch 16 měsíců doplatí nejpozději do 2 let od rozsudku na její účet stavebního spoření. Přestože dohoda byla potvrzena soudem, nic nezaplatil, běžné výživné buď neplatil nebo s velkým zpožděním a když jsem ho opakovaně žádala, aby dceři dluh zaplatil, naprosto to ignoroval.

Tak jsem se rozhodla požádat o pomoc tým Vaševýživné a i když jsem nedoufala, že takového asociála a ignoranta, jako je můj bývalý manžel a otec dcery někdo přiměje dluh zaplatit, dnes, po půl roce má dcera vvšechny peníze co otec dlužil na účtu.

Moc celému týmu děkuji a doporučuji všem matkám, kterým otec dítěte neplatí výživné, aby zbytečně nečekaly až se stane zázrak a v otci dítěte se pohne svědomí a obrátily se na Vaševýživné co nejdříve.

Ještě jednou díky za všechno!

Iveta (Praha), 1. července 2019

Moc děkuji celému týmu VašeVýživné.cz ! Odvedli jste skvělou práci při vymáhání dlužného výživného pro mé dítě, na které otec neplatil. Upřímně jsem ani nedoufala, že dluh někdy zaplatí a o to větší radost ze spravedlnosti byla. Jedině doporučuji!!!

Markéta, 11. dubna 2019

Dobrý den, dnes mi na účet přišly první vymožené dlužné alimenty. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem zainteresovaným pracovníkům, kteří se o můj případ starali. Moc si toho se synem vážíme a ještě jednou všem moc děkujeme.

Ivan, 20. února 2019

Několik let jsem usilovně kontaktovala otce syna Jiříka, aby zasílal výživné, které bylo stanoveno soudem. Otec buď nereagoval nebo pouze neustále sliboval a sliboval. Trpělivost jsem měla opravdu mnoho let. Zbytečně jsem oddalovala razantnější řešení z důvodu mé slušnosti vůči otci. Postupem času mi ubývalo sil na neustálé kontaktování, a proto jsem se obrátila na instituci VAŠE VÝŽIVNÉ CZ, o které jsem se dočetla na internetu. Do té doby by mne opravdu nenapadlo, kolik bych si ušetřila energie a stresu, pokud bych společnost kontaktovala dříve. Okamžitě se případu ujali, se vším poradili. Do několika týdnů jsem měla na bankovním účtu výživné pro syna, které nám otec dítěte za uplynulá léta dlužil. Společnosti jsem nesmírně vděčná a mohu vřele doporučit všem maminkám. A rozhodně doporučuji nečekat. S Vaše Výživné vše probíhá bez stresu a odkládání a maminky mohou zcela důvěřovat. Celému týmu ještě jednou velice děkuji.

Alena, 7. února 2019

Vážení, přejeme Vám všem nádherné prožití Vánočních svátků a v NOVÉM ROCE hlavně zdraví a mnoho úspěchů. A tímto Vám moc děkuji za pomoc s vymáháním výživného pro mojí dceru .Děkuji ♥

Pavlína (Ústecký kraj) , 20. prosince 2018

Moc Vám děkujeme za pomoc při vymáhání dlužného výživného. Dceři byl dluh již připsán na účet. Vaší Asociaci doporučujeme dalším.

Petra (Středočeský kraj), 27. srpna 2018

Děkuji Vám za Vaši práci, za pomoc nám i všem v nouzi. Peníze dnes dorazily na účet – 8 000 Kč. Jupííí… Děkujeme,děkujeme…

Jana (Rožnov pod Radhoštěm), 27. srpna 2018

Byla jsem velice spokojena s Vaší prací při vymáhání výživného. Pracovníci Asociace vždy vše ochotně vysvětlili, telefonicky nebo e-mailem. Vše bylo v naprostém pořádku, vždy jsem byla informována o dalších krocích.

Anonymní maminka (Středočeský kraj), 15. srpna 2018

Přiměli jste absolutního ignoranta soudních rozsudků ke splacení dlužného výživného. Bohužel se teď mstí jinou formou. Nemám žádné výhrady, se vším jsem byla spokojena.

Anonymní maminka (Třinec), 15. července 2018

Byla jsem maximálně spokojena s vaším postupem i přístupem. Na všechny mé dotazy mi bylo vždy velmi příjemně a rozumně odpovězeno. Prakticky vše vyřídili za mě. Stačilo jen vyplnit pár základních formuláře a odeslat poštou. Hned jak se do případu vložil advokat, peníze jsem měla za nedlouho na účtě, což pro mě znamenalo absolutní spokojenost.

Anonymní maminka (Hulín), 30. června 2018

Byla jsem spokojena, od předání podkladů jsem se nemusela o nic starat. Kdykoliv jsem se v průběhu na cokoliv zeptala, bylo mi obratem odpovězeno.

Anonymní maminka (Pardubický kraj), 29. června 2018

Vše proběhlo rychle. Komunikace probíhala naprosto v pořádku.Vše bylo jasné a přehledné. Byla jsem moc spokojená. Společnost Vaše Výživné doporučuji!

Anonymní maminka (Praha), 27. června 2018

Byla jsem velice spokojena. Jen jsme vyplnili formuláře a vše ostatní šlo mimo nás.

Anonymní maminka (Dobřichovice), 27. června 2018

Jsem spokojena, dluh manžela vůči mé dceři zcela vymožen. Děkuji. Jediné, co mohu vytknout, je nedostatek informací o dalších krocích, co podniká exekutorský úřad i advokát. Celkově jsem ale spokojena.

Anonymní maminka (Pardubický kraj), 26. června 2018

S Vašimi službami jsem byla velice spokojená. Je úžasné s jakou rychlostí jste mi pomohli ve věci vymáhání výživného. Děkuji.

Vendula (Moravská Ostrava), 9. dubna 2018

Služba Vaševyživné je skvělá záležitost pro vymáhající matky. Pomohli jste mi kompletně vymoci dlouhotrvající dluh na výživném, v což jsem vůbec nedoufala. Jste úžasná služba, snažíte se a děláte pro to maximum. Ještě jednou děkuji.

Petra (Liberec), 9. dubna 2018

Vynikající služba, děkuji a budu nadále využívat vašich profesionálních služeb 🙂

Pavel (Brno), 9. dubna 2018

Chci Vám všem moc poděkovat za skvěle odvedenou práci. V lednu jsem obdržela alimenty pro svoji dceru Moniku. Ještě jednou celému týmu moc děkuji.

Pavlína (Brno), 24. ledna 2018

S průběhem vymáhání jsem byla spokojená, vůbec jsem nečekala že je možné aby se to dalo vyřídit tak rychle jako přes VašeVýživné.cz, s jednáním jsem byla velmi spokojena, vše mi bylo jasně vysvětleno. Děkuji a doporučuji.

Pavla Ch. (Ústí nad Labem), 22. ledna 2018

Vše mi vysvětlili, řádně a s ochotou a dostala jsem konečně výživné! Díky

Blanka (Bohumín), 8. listopadu 2017

Byl jsem velmi spokojen. Výborné vřelé a seriózní jednání, vše co jsem potřeboval vysvětlit mi bylo vysvětleno. Naprosto spokojen!

Tomáš (Praha), 8. listopadu 2017

Dozvěděla jsem se od Vás od pedagogického pracovníka u dětí ve škole, byla jsem velmi spokojená, kdykoliv jsem měla jakékoliv dotazy, byly rychle a srozumitelně zodpovězeny. Všichni pracovníci byly nápomocný a moc milý.

Lucie (Pardubice), 11. října 2017

Jsem hodně spokojena, nečekala jsem, že to půjde takhle. Je vidět, že máte velké páky na neplatiče alimentů. Vše mi vysvětlili, řádně a s ochotou. Velice děkuji!!!!

Mája (Praha), 11. října 2017

Po dodání dokumentů jsem se nemusela o nic starat a vše za mě vyřešili sami,což je skvělé. Jen bych pro další klienty dala informaci jak se dozvědí o průběhu vymáhání. Komunikuji s paní Vopinkovou a její ochota a empatie je velká. Je skvělé,že existujete a pomáháte v těchto případech.

Petra (Praha), 11. srpna 2017

Byla jsem nad míru spokojená.. s průběhem a hlavně výsledkem.Komunikace byla na prvotřídní úrovni. Myslím, že vaše profesionalita je znát v každém vašem kroku… Ráda vás budu doporučovat dál.

Renata (Bystřice), 11. srpna 2017

Maximální spokojenost.

Roman (Karlovy Vary), 20. července 2017

Byli jsme s vymožením dlužného výživného velmi spokojeni. Děkujeme z celého srdce.

Milan (Brno), 20. července 2017

Velice spokojena jsem byla.

Hana (Mělník), 20. července 2017

Byla jsem spokojena, na vyžádání info bylo vše v pořádku.

Natálie (Kolín), 20. července 2017

Vše v pořádku.

Iva (Litomyšl), 20. července 2017

Byla jsem velice spokojena.

Lenka (Přerov), 20. července 2017

Naprostá spokojenost. Profesionální jednání a výborná komunikace (poradenství).

Lenna (Pardubice), 20. července 2017

Naprostá spokojenost. Profesionální jednání a výborná komunikace (poradenství )

Karolína (Přerov), 20. července 2017

Vše probíhalo hladce. Ochotná paní mi se vším poradila a pomohla. Díky

Katka (Těšnov), 11. července 2017

Moc všem děkuji, hodně jste mi pomohli.

Radek, 27. června 2017

Děkuji všem za ochotu a pomoc, kterou mi poskytli, když jsem ji potřebovala nejvíc! 🙂

Anna (Beroun), 26. května 2017

Naprostá spokojenost. Profesionální jednání a výborná komunikace (poradenství )

Alžběta (Praha 5), 17. května 2017

S VašeVýživné.cz jsem spokojena. Pracovnice jsou příjemný a moc ochotný.

Lucie (HradecKrálové), 17. května 2017

Chtěla bych Vám moc poděkovat, díky vám mám všechny peníze u sebe! 🙂 A děti konečně mohu v létě poslat na tábor. DĚKUJI!

Alžběta R. (Rakovník), 2. dubna 2017

Moc děkuji za vymožené penízky.

Květa (Beroun), 29. března 2017

Chtela bych jen sdělit, jak úžasná organizace tohle je. Diky ni jsem získala nezaplacené přídavky a ve velmi krátké době. Proto vam touto cestou chci moc poděkovat. Jste úžasní a určitě doporučuji ostatní, aby se na vás obrátili s problémem jako jsem mela ja.

Adriana (Jihomoravský kraj), 23. února 2017

Děkuji slečně konzultace, že mi pomohla vyřešit můj problém!!

Petra (Těšnov), 17. ledna 2017

Děkuji za to, že mi poprvé po 20 letech marného snažení nabídl někdo pomoc a já mohu vidět první výsledky!!!

Veronika (Karviná), 6. ledna 2017

Děkuji mnohokrát za pomoc, které se mi díky Vaší asociaci dostalo!

Karla (UNL), 5. ledna 2017

Obrátila jsem se na Vaše Výživné a věc se někam pohnula. Konečně mají mé děti peníze, které jim celé roky chyběly. Děkujeme !!!

Vlastimila (Most), 30. listopadu 2016

Moc děkuji celému týmu VašeVýživné!

Daniela (Praha), 24. listopadu 2016

Děkuji a doporučuji. Po 5 letech konečně nějaké výsledky.

Romana (Stř. kraj), 14. listopadu 2016

Děkuji za pomoc, konečně mají děti svoje peníze. Doporučuji

Václav (Kroměříž), 9. listopadu 2016

Děkuji moc všem, kteří jste mi pomohli!

Alžběta (Praha), 3. listopadu 2016

Mohu jenom doporučit!!! 🙂

Eliška (Brandýs nad Labem), 19. října 2016

Bývalá partnerka se vyhýbala plnit si svoji povinnost. Díky Vám, začala konečně platit. Po 5ti letech! Děkuji moc a doporučuji!!

Karel (Praha), 12. října 2016

Moc moc moc Vám děkuji!!! Všechny penízky už mám na účtě a můžu jen doporučit!

Milena (Litomyšl), 10. října 2016

Dobrý den. Ráda bych vám všem poděkovala za pomoc. Včera jsem dostala z Exekučního úřadu celý dluh, co dětem jejich otec dlužil!!! Vaše práce je velice záslužná pro všechny, co se dostanou do stejné situace jako já. Děkuji mnohokrát!

Drahuše (Jihlava), 1. července 2016

Děkuji moc za pomoc! Včera mi na účet přišly první peníze a i sám bývalý partner mě kontaktoval, téměř po roční odmlce. Děkuji všem a doporučuji!!

Andrea (Kadaň), 20. června 2016

Dlouho jsem si lámal hlavu s tím, jak získat dlužné alimenty. Na internetu jsem objevil tuto stránku a zkusil to. První peníze mi přišly po 3 měsících. Věřím, že teď se již vše obrátí k lepšímu.

Pavel (Litoměřice), 31. května 2016

Nevěděla jsem si rady s dluhem bývalého na výživném, ale asociace mi zajistila odbornou konzultaci s právníkem, díky čemuž začal celý proces vymáhání, který už nese své ovoce.

Martina (Berou), 5. ledna 2016

Byla jsem dost zoufalá. Snažila jsem se najít advokáta zadarmo všude na internetu, ale až díky aktivitám asociace neúplných rodin se mi vše podařilo po formální stránce zvládnout a spustit.

Denisa (Praha), 28. prosince 2015

Děkuju Vám za radu a doporučení na právníka. Pan magistr je velice schopný a profesionál.

Miroslava (Znojmo), 21. prosince 2015

Sama bych si nevěděla vůbec rady. Díky Vaším radám a zastupování jsem konečně dostala alespoň něco.

Radka (Ostrava), 20. prosince 2015

Děkuju Vám za podporu.

Anna (Plzeň), 18. prosince 2015

Získala jsem spoustu cenných informací. Děkuji.

Marcela (Louny), 15. prosince 2015

Pan doktor je velice korektní. Děkuji Vám za doporučení.

Jana (Písek), 14. prosince 2015

Všechno proběhlo v naprostém pořádku. Komunikace skvělá a už se objevila také první platba od ex-manžela.

Lenka (Nupaky), 13. prosince 2015

Jediné, co jsem musela, bylo poslat plnou moc poštou. Díky moc za Vaši pomoc.

Monika (Přerov), 12. prosince 2015

Asociace dělá skutečně dobrou věc. Více takových.

Štěpánka (Kladno), 10. prosince 2015
Další odpovědi Ikona Recenze

Co byste doporučil/a nebo vzkázal/a rodičům, kteří zatím přes VašeVýživné.cz neřeší?

Ikona Recenze

Spíše bych doporučila rodičům, ať příliš dlouho nečekají s vymáháním dluhu. Čím je dluh větší, tím jsou větší také problémy. 

Dana (Jihomoravský kraj), 13. ledna 2020

Skvělé, rychlé jednání a hlavně pozitivní výsledek ve vymáhání výživného. Takže doporučuji. 

Marcela (Moravskoslezský kraj), 12. ledna 2020

Ať neváhají a začnou věci řešit. 

Tereza (Pardubický kraj), 12. ledna 2020

Ať se do toho klidně pustí s VašeVýživné.cz. Bez jejich zásahu bych na svou dceru neviděla ani korunu. Jsou vstřícní, ochotní a udělají pro to maximum. 

Renata (Moravskoslezský kraj), 11. ledna 2020

Zkuste to. Velmi mile tu s vámi komunikují a pracují na 100 %.  

Lenka (Středočeský kraj), 11. ledna 2020

Ať ho řeší. Jedná se o peníze jejich dětí, které je potřebují.  

Karina (Ústecký kraj), 10. ledna 2020

Doporučuji, bez starostí, stačí jen poslat rozsudky a pak už nemusíte nic řešit, všechno za vás dělá Vaše Výživné. 

Veronika (Zlínský kraj), 10. ledna 2020

Aby se nebáli, VašeVýživné.cz vše vyřeší za ně. 

Markéta (Středočeský kraj), 10. ledna 2020

Já sama jsem z toho měla strach, ale můžu vám říct, ze všichni zaměstnanci této agentury jsou neuvěřitelně moc milí a vždycky vám zodpoví jakýkoliv váš dotaz. Je mi 22 let a stále studuji dost náročnou vysokou školu, a proto nemám čas na brigádu. Poté, co mi onemocněla mamka, a i tak mi otec neposlal ani korunu, jsem se rozhodla oslovit tuto agenturu, která mi během 3 měsíců získala veškeré peníze za poslední 3 roky. A tím chci říct, nemějte strach ani vy, co jste starší 18 let a váš otec vám neplatí, a normálně se obraťte na tuto agenturu. Já sama teď lituji, že jsem to neudělala mnohem dřív. 

Kristýna (Karlovarský kraj), 10. ledna 2020

Ať se nebojí a jdou do toho. 

Lenka (Jihomoravský kraj), 10. ledna 2020

Ať to zkusí. Je dobré, že VašeVýživné.cz využívá odebrání řidičského oprávnění. Někdy to povinného donutí k tomu, aby dluh zaplatil. 

Petra (Ústecký kraj), 10. ledna 2020

Měli by se na vás obrátit, obyčejný člověk ani neví, jaký jsou možnosti, a vy víte, co vše se dá udělat, abychom získali výživné pro své děti.

Eva (Středočeský kraj), 9. ledna 2020

Určitě to zkuste, přestože si myslíte, že je vaše situace beznadějná a neřešitelná. Vaše Výživné.cz jsou kouzelníci a dokáží pro nás a naše děti občas zázraky a získat to, co nám pravém náleží a v co jsme už nedoufaly. To je moje vlastní zkušenost, už mi minulý měsíc přišla první splátka dlužného výživného. Služby Vaše Výživné.cz jsem využívala asi 3 roky.

Iveta (Jihomoravský kraj), 9. ledna 2020

Běžte do toho, stačí dodat jen několik papírů, které jistě máte doma, a za několik měsíců může výživné začít chodit – a časem, jako mně, i pravidelně a ve správné výši přímo od dlužníka (bývalého partnera), a to stojí za to. Jako bonus třeba získáte lepší vztah se synem i s bývalým partnerem v rovině komunikace jako já. 

Marie (Praha), 9. ledna 2020

Měli by asi vědět, že se nemají čeho bát, a začít to řešit co nejdříve. Můj ex manžel, který neplatil a nebo zaplatil směšnou částku výživného (a je OSVČ ) si myslel, že na něj nikdo nemůže. Ale spletl se. Blokace účtu a odebrání řidičského průkazu ho donutilo řešit problém. A myslím si, že kdyby nebylo týmu ☆Vaše Výživné ☆, můj syn by výživné v plné výši neměl. Proto ještě jednou velké díky. 

Renata (Středočeský kraj), 9. ledna 2020

Aby vám zavolali.

Šárka (Středočeský kraj), 8. ledna 2020

Usnadnili jste nám život. Sice vše trvalo dlouho, ale dnes nám bývalý manžel dluží už jen pár tisíc, a hlavně pochopil, že musí platit běžné výživné a za to moc děkujeme. Rodičům vzkazuji: bojujte, nevzdávejte to a věřte. Někdy se to může zdát jako boj s větrnými mlýny, ale s Vaše Výživné je to mnohem lehčí, pomohli nám :-). 

Barbora (Ústecký kraj), 8. ledna 2020

Aby se nebáli vás kontaktovat. Sice to trvalo, než se vše vyřídilo a upravilo ke spokojenosti obou stran, ale výsledek stojí za to. Po 3,5 letech mi chodí výživné na dceru.

Žaneta (Středočeský kraj), 8. ledna 2020

Aby se na vaše služby určitě obrátili.

Markéta (Praha), 7. ledna 2020

Ať vaše služby určitě využijí. Díky vám jsem získala dlužné výživné a každý další měsíc pravidelnou platbu od manžela, neboť se bál, že opět přijde o řidičský průkaz.

Kateřina (Středočeský kraj), 7. ledna 2020

Věřte, že to existuje, pomohou vám!!

Hana (Praha), 7. ledna 2020

Ať se nebojí do toho jít. Nemají co ztratit, jen šanci získat peníze pro své děti.

Miroslava (Liberecký kraj), 7. ledna 2020

VašeVýživné.cz mi ušetřilo spoustu času, který jsem mohla věnovat něčemu jinému, ušetřila jsem si spoustu trápení.

Radana (Olomoucký kraj), 6. ledna 2020

Pustit se do toho a nebát se. 

Markéta (Zlínský kraj), 27. listopadu 2019

Že se nemají čeho obávat, konečně je zde někdo, kdo rychle pomůže. 

Lucie (Královéhradecký kraj), 27. listopadu 2019

Ať se do toho klidně pustí, pokud už neví kudy kam a vyzkoušeli už všechny možnosti

Jana (Moravskoslezský kraj), 5. listopadu 2019

Nebojte se využít služeb Vaše Výživné.cz, je to jednoduché a pracovníci jsou ochotní a milí. Já jim moc a moc děkuji.

Kateřina (Plzeňský kraj), 3. listopadu 2019

Moc bych chtěla poděkovat, že jsem mohla využít služeb VašeVýživné.cz, že byli moc ochotní. Jsem moc spokojena za pomoc a za vymožené peníze.

Renata (Moravskoslezský kraj), 31. října 2019

Určitě ať vaše skvělé služby využijí. Jste jedna z mála organizací, které opravdu pomohou a mě i moc pomohla.

Kateřina (Ústecký kraj), 29. října 2019

Ať se toho nebojí a jdou do toho. Peníze jsou dětí, tak proč to nechat jen tak. VašeVyživné pomůžou, jak můžou.

Lucie (Jihomoravský kraj), 8. října 2019

Jděte do toho!

Lenka (Liberecký kraj), 8. října 2019

Ať to svěří odborníkům.

Anna (Olomoucký kraj), 17. září 2019

Už 2x se podařilo úspěšně zajistit dlužné výživné. Nečekejte moc dlouho, čím vyšší dluh, tím hůře se vymáhá.

Kateřina (Ústecký kraj), 27. srpna 2019

Tým Vasevyzivne.cz jsou opravdu úžasní, můj problém vyřešili během několika měsíců a dnes už peníze svého syna mám, vždy byli ochotní a laskaví, vše za mě vyřídili a vše vždy řádně vysvětlili. Kdybych se někdy ocitla ve stejné situaci, určitě bych se bez váhání na ně obrátila znovu. Děkuji celému týmu.

Lada (Karlovarský kraj), 20. srpna 2019

Doporučuji všem vstřícný jednání. Děkuji vaše výživné za to, že jste a pomáháte lidem.

Juliana (Ústecký kraj), 20. srpna 2019

Ať neztrácejí naději. Já se alimentů dočkala po 6 letech jen díky vám.

Kateřina (Moravskoslezský kraj), 12. srpna 2019

Aby co nejdříve začali situaci přes vás řešit, nic lepšího pro své dítě udělat nemohou. Nepoznala jsem nikdy slušnější, ochotnější a rychlejší služby než u vás. Budu vás doporučovat.

Lucie (Jihomoravský kraj), 11. srpna 2019

Aby se co nejdříve obrátili právě na Vás, protože se jedná o budoucnost jejich dětí a aby je alespon trošku mohli dělat štastnější a mnohé jim dopřát.

Bohumila (Liberecký kraj), 11. srpna 2019

Policie bohužel všechno nevyřeší. Vy jste to zvládli na jedničku.

Jiří (Plzeňský kraj), 1. srpna 2019

Aby Vašich služeb bez obav využili.

Kateřina (Ústecký kraj) , 11. srpna 2019

Že je to škoda, zbytečná ztráta času snažením se to zkoušet jinou cestou.

Kateřina (Liberecký kraj), 11. srpna 2019

Doporučil/a byste naše služby ostatním?

Ikona Recenze

Doporučuji vaše služby každému, komu by mohly pomoci, ať už profesně kolegyním sociálním pracovnicím nebo přímo vašim potenciálním klientům. 

Marie (Praha), 9. ledna 2020

Ano, dokonce už jsem doporučila Vaše služby i ostatním.

Renata (Moravskoslezský kraj), 1. října 2019

Ano. Zejména těm, kteří si sami navrh nepodají.

Iveta (Středočeský kraj), 11. srpna 2019

Co bychom podle vás měli dělat jinak?

Ikona Recenze

Netuším, dle mého postupujete dobře.

Jitka (Jihomoravský kraj), 15. ledna 2020

 

Nic mě nenapadá, jsem ráda, že jsem se na vás obrátila a že vše proběhlo úspěšně.

Hana (Praha), 15. ledna 2020

Nemám k vám žádné výtky.

Jana (Ústecký kraj), 14. ledna 2020

Seznámit klienta s následky neoprávněné exekuce, například v důsledku doložení nesprávného rozsudku (některé úpravy výživného mohou být v rámci jiného soudního řízení, např. nařízení a následné zrušení ústavní výchovy, a může tak dojít k omylu, který může zbytečně celý průběh jednání zkomplikovat i v případě, kdy je klient v právu).

Gabriela (Ústecký kraj), 13. ledna 2020

Vůbec nic, vše je, jak má být. 

Andrea (Středočeský kraj), 13. ledna 2020

Jsem velmi spokojená, myslím, že jste udělali vše, co jste mohli. Neměnila bych asi nic.

Marcela (Moravskoslezský kraj), 12. ledna 2020

Myslím, že vše děláte dobře

Lucie (Královéhradecký kraj), 27. ledna 2020

Nic, vše probíhá v pořádku. Občas bych uvítala i telefonní hovor, ale email také stačí. 

Renata (Moravskoslezský kraj), 11. ledna 2020

Podle mě nic, já byla na 100 % spokojená. 

Lenka (Středočeský kraj), 11. ledna 2020

Ja myslím, že děláte všechno skvěle. Díky vám mi pravidelně chodí výživné, a to už po 2 měsících od podání žádosti. 

Veronika (Zlínský kraj), 10. ledna 2020

Nic mě nenapadá, já byla spokojená od počátku až do konce, kdy jsem se po 9 letech dočkala malé spravedlnosti a v několika splátkách mi chodí dlužné výživné. A to jen díky Vaše Výživné.cz.

Iveta (Jihomoravský kraj), 9. ledna 2020

Myslím si, že to, co děláte a jak to děláte, je super.

Renata (Středočeský kraj), 9. ledna 2020

Já byla naprosto spokojená takhle.

Šárka (Středočeský kraj), 8. ledna 2020

Nad tím jsem neměla potřebu přemýšlet.

Barbora (Ústecký kraj), 8. ledna 2020

Nevím o ničem, se vším jsem byla spokojena.

Markéta (Praha), 7. ledna 2020

Mělo by se o vaší práci vědět. Matky v situaci, jako jsem byla já, už ničemu nevěří, jsou už zvyklé, že vše vychází jen lidem, kteří mají na to si vše zaplatit, ne podle toho kdo je v právu. Když nemáte peníze, pošlou vás jinam a nebo jsou tak moc sociální organizace, že nemají žádné páky ani možnosti.

Hana (Praha), 7. ledna 2020

Myslím, že je všechno v pořádku.

Radana (Olomoucký kraj), 6. ledna 2020

Není nic, co bych měnila.

Lada (Karlovarský kraj), 20. srpna 2019

Nic, vše je podle mých představ.

Juliana (Ústecký kraj), 20. srpna 2019

Byl/a jste spokojen/a s pracovníky VašeVýživné.cz?

Ikona Recenze

Ano. Jsem velmi spokojená.

Veronika (Zlínský kraj), 10. ledna 2020

Ano. Vždycky byli velice příjemní a snažili se mi vše vysvětlit. I když mi to někdy déle trvalo, tak pořád byli velice milí. 

Kristýna (Karlovarský kraj), 10. ledna 2020

ANO. Vždy se mi dostalo odpovědi, a docela rychle. Myslím, že pracují dobře.

Petra (Ústecký kraj), 10. ledna 2020

Naprostá vstřícnost, výborná a srozumitelná komunikace, nemám co vytknout k jednání s pracovníky VašeVýživné.cz. 

Iveta (Jihomoravský kraj), 9. ledna 2020

Ochotně a vstřícně vyčkali (nad rámec své pracovní doby) mého příchodu a pomohli s vyhledáním kanceláře, když jsem se ztratila.

Marie (Praha), 9. ledna 2020

Byli jste jediní v tomhle „právním státě“, kteří mi opravdu pomohli.

Hana (Praha), 7. ledna 2020

Ano. Trpělivost a milé jednání, děkuji.

Lenka (Liberecký kraj), 8. října 2019

Probíhalo v průběhu vymáhání vašeho dluhu něco jinak než jste očekával/a?

Ikona Recenze

Ano. Spokojenost.

Jana (Ústecký kraj), 14. ledna 2020

Ne. Překvapilo mě, jak jste byly rychlí. 

Veronika (Zlínský kraj), 10. ledna 2020

Byli jste moje poslední šance a moc jsem nevěřila, že budete tak úžasní, dotáhnete to do finále a můj syn dostane výživné. A proto máte u mne velké děkuji. Nevěřila jsem.

Renata (Středočeský kraj), 9. ledna 2020

Nevěřila jsem, že se vám to povede. A vážně po mně nebudete chtít desetitisíce.

Hana (Praha), 7. ledna 2020

Ano, rychlost ve vymáhání.

Lenka (Liberecký kraj), 8. října 2019

Využil/a byste služeb VašeVýživné.cz znovu, kdybyste se ve stejné situaci ocitl/a v budoucnu?

Ikona Recenze

Určitě využila, ale doufám, že už vaše služby nebudu potřebovat. 

Iveta (Jihomoravský kraj), 9. ledna 2020

Určitě bych se opět obrátila na vaši organizaci, neboť jsem vám svěřila mé starosti a vše běželo jako po másle. Pomohlo mi to i v kontaktování dlužníka, včetně jeho styku s dítětem. 

Marie (Praha), 9. ledna 2020

Ano, a už jsem i několika dalším vaše služby doporučila.

Kateřina (Ústecký kraj), 29. října 2019

Chcete pomoci s vymáháním dlužného
výživného?

Rádi vám poskytneme nezávaznou konzultaci. Zanechte nám svůj
kontakt a my už se vám ozveme.

Za naše služby nic neplatíte Za naše služby nic neplatíte
Nemusíte nikam jezdit Peníze můžete mít do 3 měsíců
Získáte odborné rady a podporu Získáte odborné rady a podporu

Doporučené články

25. února 2020|Čas s dětmi

Návrh na úpravu styku rodiče s nezletilým dítětem

Kdo podává návrh na úpravu styku rodiče s dítětem a co všechno by měl dokument obsahovat?

24. února 2020|Informace

Kyberšikana u dětí

Kyberšikaně se v současné době neubrání přibližně 60 % dětí. Jak ji včas odhalit a jaký zvolit další postup?

20. února 2020|Informace

Určení výživného – dohoda rodičů vs. soudní rozhodnutí

Jakým způsobem lze určitě formu péče o dítě a výši výživného? Kdy si můžete vybírat, a kdy naopak existuje jen jedna možnost?

Všechny články

Potřebujete pomoci se získáním výživného?

Napište nám na sebe kontakt. Brzy vám zavoláme a domluvíme se na nejvhodnějším postupu.

Ozveme se vám během pár hodin.