Festival Mezi ploty!

5. června 2017|Naše akce

Víkend strávený na festivalu Mezi ploty!

Festival Mezi ploty!

Letos již druhým rokem jsme se zúčastnili festivalu Mezi ploty, a to o víkendu 27. – 28. 5.  Jak již je naším zvykem, pro děti jsme měli připravený program v podobě malování na obličej.  Přišlo za námi přes 7 desítek dětí, s nejrůznějšími přáními. Od pandy až po mimoně a končili jsme u Spidermana.

 

Rodiče se s námi mohli poradit ohledně neplacení výživného, či se pouze svěřit se svými starostmi.  Probrali jsme jaké možnosti k vymáhání lze využít, kdy některým byla představena i naše psychologická poradna. Celý víkend bylo slunečné počasí a úžasná atmosféra. Navštívilo nás spousty dětí a nám to vykouzlilo úsměv na tváři.

 

Mnohým z Vás jsme předali nejen kontakt ale i rady, že opravdu není nic ztraceno a vše se dá řešit. Věříme, že Vám dokážeme pomoci. Příští rok se na Vás a Vaše děti těšíme opět na festivalu Mezi ploty.

 

Těšíme se na další setkání s Vámi.
Tým VašeVýživné.cz

Autor: Mgr. Iveta Novotná

Doporučené články

18. dubna 2024|

Vliv úvěru a hypotéky na výživné.

Jak je to s hypotékou a úvěry při stanovení výše výživného?

11. dubna 2024|

Střídavá péče u nezletilých

Po rozvodu či rozchodu rodičů vždy dochází k určení péče o děti. Jednou z jejích forem je střídavá péče, kdy se na výchově dítěte nadále podílejí oba rodiče.

4. dubna 2024|

Neprovdaná matka a výživné

Neprovdaná matka, které se narodilo dítě, může požadovat po otci dítěte výživné nejen pro své dítě, ale také pro sebe – a to až do dvou let věku dítěte.

Všechny články