Kam vyrazit na Den dětí? Tipy na výlety – za každého počasí!

30. května 2017|Inspirace

Ptáte se sami sebe kam vzít letos svoje děti na Den dětí? Že jste již všude byli? Možná ano! Ale třeba Vám dáme tip na místo, kde jste ještě s dětmi nebyli. Tak hurá na to!

Kam vyrazit na Den dětí? Tipy na výlety – za každého počasí!

 

Praze můžete se svými ratolestmi vyrazit do Zoo Praha, kde je vstup pro děti do 15 let symbolicky za 1 Kč  a samozřejmě je zde připraven zajímavý program v obydlí zvířátek. Vše začíná již v 10:00.

Aquapark Šutka nabízí letos již tradičně program pro děti v podobě nejrůznější sportovních aktivit. Vstupné je zde pro děti do 15 let také za symbolickou 1 Kč!  Nechybí ani soutěže jako skákání v pytli, či ping-pong.

 

A v Praze ještě zůstaneme, letos si pro Vás připravilo program i Planetárium. Vstupné je zde zdarma a akce startuje v 13:30 h.

Děti, pojďte si hrát, takhle láká na svůj program i památník Petra Bezruče, v Opavě. Pokud Vaše děti milují pohádky  a my věříme, že ano, tak je pro Vás toto místo jako stvořené. Vstupné je zdarma a celá akce bude probíhat ve dnech 1.6. a 3.6. – 4.6. 2017.

Tradiční akce pro Den dětí je připravena i  na Konopišti. V 18:00 budete mít Vy i Vaše děti možnost připravit medvědovi večeři. To zní zajímavě, nemyslíte?  A pokud máte nějaké ovoce navíc, tak ho vezměte s sebou a to teprve bude hostina!

 

Zaujal Vás nějaký nápad na výlet? Dejte nám o tom vědět. Těším se zase brzy na viděnou,

Tým VašeVýživné.cz

Autor: Mgr. Iveta Novotná

Doporučené články

25. dubna 2024|

Výše výživného při uplatňování paušálního výdaje u OSVČ

Jak se vypočítává výživné, když je rodič osobou samostatně výdělečně činnou, která nemá potvrzení o výši příjmu a uplatňuje paušální výdaj?

18. dubna 2024|

Vliv úvěru a hypotéky na výživné.

Jak je to s hypotékou a úvěry při stanovení výše výživného?

11. dubna 2024|

Střídavá péče u nezletilých

Po rozvodu či rozchodu rodičů vždy dochází k určení péče o děti. Jednou z jejích forem je střídavá péče, kdy se na výchově dítěte nadále podílejí oba rodiče.

Všechny články