Skutečný příběh maminky, které jsme pomohli

1. března 2017|Vaše příběhy

Skutečné příběhy rodičů, kterým jsme pomohli.

Skutečný příběh maminky, které jsme pomohli

Protože Vám chceme dodat odvahu a pomocnou ruku při vymáhání výživného, přinášíme Vám novou pravidelnou rubriku „Vaše příběhy“. Přečtěte si první příběh, který popisuje životní události maminky Andrey, které jsme pomohli.

Chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za pomoc při vymáhání výživného a podělit se se svými zkušenostmi s projektem VašeVýživné.cz s ostatními, kteří se dostali do tíživé životní situace jako já.

Od roku 2010 jsem se soudila s bývalým manželem o výživné, až celková částka vyšplhala na 150 000 Kč. Pravidelně jsem mnohokrát ročně chodila k soudu, psala jsem stížnosti, žádosti, manžel dokonce byl odsouzen za neplacení výživného a přesto se nic nedělo.

Jenom pro informaci, syn má nyní 19 let a výživné bylo stanoveno ve výši 3 500 Kč, což je minimální částka. Náhodou jsem zhlédla pořad Snídaně s Novou a tam jsem se dozvěděla o možnosti obrátit se na projekt VašeVýživné.cz. Ještě ten den jsem VašeVýživné.cz kontaktovala a dnes už mám dlužnou částku zaplacenou a výživné je synovi měsíčně vypláceno.
Ještě jednou děkuji a přeji i ostatním, aby měli takové štěstí jako já se synem.

Andrea

Nebojte se situaci řešit ihned, není na co čekat! Pokud máte pocit, že jste na všechno sami a nevíte, kudy kam, nevzdávejte se. Projekt VašeVýživné.cz Vám nabízí skutečnou pomoc, která se skrývá v činech, ne jen ve slovech a slibech.

Najděte v sobě odvahu a kontaktujte nás ještě dnes na telefonním čísle +420 725 293 667nebo na e-mailu info@vasevyzivne.cz.

Pokud máte zájem se také o svůj příběh s ostatními podělit a dodat jim odvahu, napište nám na e-mail vasepribehy@vasevyzivne.cz.

Děkujeme za Vaši důvěru.

Tým VašeVýživné.cz

Autor: Mgr. Iveta Novotná

Doporučené články

18. dubna 2024|

Vliv úvěru a hypotéky na výživné.

Jak je to s hypotékou a úvěry při stanovení výše výživného?

11. dubna 2024|

Střídavá péče u nezletilých

Po rozvodu či rozchodu rodičů vždy dochází k určení péče o děti. Jednou z jejích forem je střídavá péče, kdy se na výchově dítěte nadále podílejí oba rodiče.

4. dubna 2024|

Neprovdaná matka a výživné

Neprovdaná matka, které se narodilo dítě, může požadovat po otci dítěte výživné nejen pro své dítě, ale také pro sebe – a to až do dvou let věku dítěte.

Všechny články